Kerneværdier & Vision

Hos sund formidling får du først og fremmest et helt uafhængigt syn på sundhed. Vi er ikke farvet af andet end en neutral mening og et objektivt syn på sundhed for DIG. Vores værdier er helhedssyn og helhedstænkning, harmoni og ro, sundhed og selvværd. Vores vision er at fremme synet på sundhed, vise muligheder og veje til sundhed og nuancere begrebet sundhed.

Hvorfor virker slankekure ikke og hvorfor føler du dig altid slået hjem til start efter tre uger med motion og sunde måltider. Hvorfor får jeg ikke sunde vaner, når det er så let. Sundhed er ikke raketvidenskab. Du behøver ikke læse andet end din egen krop. Så hvorfor er det så svært at gøre det lette.

Selvhjælpsbøger hjælper ikke

De fleste leder efter en facitliste eller lige den ene ting, der gør udslaget. Deres mantra er “hvis bare…”. De låner selvhjælpsbøger og køber ind i helsebutikker. Der er dog to ting de gør rigtigt – de er aktive og de søger hjælpen. De leder bare de forkerte steder. De eneste der er reddet af selvhjælpsbøger er forfatteren selv. De eneste der vinder i den lokale helsebutik er ejeren. Du kan dog godt få rigtige gode ting i helsebutikken. Med du ved først hvad, når du har fundet din vej.

Lyt til kroppen – mens du er aktiv

En god investering er gratis. Du bestemmer at du VIL gå hver dag. Ikke hvor lang tid, men at du VIL ud og gå. Det er første skridt. Du kan gå rundt om bordet, rundt om den lokale SPAR, en tur i skoven eller ved stranden. Det er fløjtende ligegyldigt – bare gå. En god naturoplevelse er godt for sjælen.

Mærk dine sanser

Det lyder alt for frelst – men det er egentlig bare biologi. Mærk dine sanser. Lyt, smag, sans og se verden uden at lade indtrykkende blive for længe. Lev i nuet og glem fortid – og fremtid for en lille stund. Nogle kalder denne del for mindfullness. Men det er egentligt bare en gåtur uden at tænke for meget – og et fint første skridt til at dig selv.

De næste skridt

Hvad der så kommer er dine valg. Din vision eller bare det du mærker. Er det venskaber, hvad er så de første skridt. Er det motion, hvad er de første skridt. Husk at det er en cirkel – så start bare et sted – og følg cirklen rundt. Du vil komme til der. hvor det virkelig gør en forskel. Nedenfor kan du få inspiration til fem små ting, du kan gøre for at ændre dig liv i en mere positiv retning.

Finten her ikke ikke du skal – men du skal starte op. Start i dag.