Sådan kommer du i gang med hjemmetræningen

Er du også ked af at fitnesscentrene er lukkede og du ikke kan holde dig selv i form? Hvis du gerne vil holde forme eller måske komme i gang fra starten af med at træne hjemmefra, kan det sagtens lade sig gøre. Læs tips og tricks til hvor du finder det bedste fitnessudstyr og kommer godt i gang.  

Selvom du pt ikke kan gå i fitness, sætte dig i en maskine og pumpe noget jern, skal det da ikke afholde dig fra at holde kroppen i gang. Der findes masser af hjemmetræningsmuligheder og masser af udstyr som kan hjælpe dig på vej.
Vil du gerne træne biceps, mavemuskler eller rygmuskler kan du anskaffe dig en pull up bar til træning.  

Med en pull up bar kan du træne mange forskellige muskler i overkroppen og endda uden at skulle bakse med tunge vægte. Du kan blandt andet vælge mellem et pull up stativ eller få en pull up bar væg derhjemme. På den måde kan du lave pull ups derhjemme lige præcis som du ønsker.  

Sørg for at dit udstyr passer til dit træningsniveau 

Hvis du skal i gang med hjemmetræning bør du gøre dig en overvejelse om hvilket niveau du ligger på. Hos Nettofitness, kan du ikke blot finde det udstyr som er testet bedst i test, men også det som passer bedst til dig. Der kan du nemlig foretage en fitnesstest som vurderer hvilket udstyr, som kan hjælpe dig på vej i forhold til det niveau du er på lige nu.  

Når du har udstyr som er tilpasset det niveau du er på bliver træningen derhjemme sjovere og nemmere. Når træningen er sjovere og nemmere, kan du holde motivationen i gang. Så bliver det slet ikke kedeligt at træne derhjemme. 
Så hop bare ud i det, du kan sagtens anskaffe dig den pull up bar, kettlebell eller andet som du går og savner, i mens at fitnesscentrene holder lukket.  

Undgå skader ved at bruge forkert udstyr 

Når man træner hjemmefra uden instruktører og maskiner som er beregnet til at hjælpe dig på vej, kan det være sværere at vurdere hvad der er bedst for dig. Desuden skal træningen helst være så effektiv og smertefri som muligt. Gå langsom frem og vurder hele tiden om du overbelaster din krop.
Ved at bruge udstyr som passer til dig mindsker du skader på led, muskler og sener. De skader som man oftest ikke ser komme er overbelastningsskader, som kan opstå fordi man presser kroppen længere end hvad den er i stand til.  

Træning kan derfor være en svær balancegang i mellem at presse kroppen på den rigtige og gavnlige måder, uden at overbelaste den. Derfor kan du også hos Nettofitness se hvilket udstyr som er blevet erklæret bedst i test, så du er sikker på at du vælger det bedste på markedet når du gerne vil i gang med træningen.