Et sundt liv og et sundt hjem

Sundhed er et emne som er i høj kurs i medierne og i vores daglige samtaler lige for tiden. Sundhed er for mange forbundet med træning og en masse fitness, men det behøver ikke nødvendigvis være tilfældet. Sundhed kan dække over meget mere end bare fitness, og derfor er det også vigtigt at snakke om hvordan man har et sundt liv og et sundt hjem.  

I USA er næsten halvdelen af befolkningen betegnet overvægtige. I Danmark ser tallene heldigvis en del bedre ud, men antallet af overvægtige danskere stiger også ligesom de gør i resten af de vestlige lande. Årsagen bliver ofte forklaret med den livsstil vi lever, og det høje forbrug vi har nu til dags. I kølvandet af dette er sundhed et emne som vi er begyndt at snakke rigtig meget om, men har du tænkt over om dit hjem også er sundt? 

Et sundt hjem, hvad er dog det? 

Har du overvejet om dit hjem er ligeså sund som den livsstil du gerne vil have? Et sundt hjem lyder måske fjollet, men man kan måske sige at et sundt hjem også er et grønnere og mere miljøvenligt hjem. Måske det er tid til at skifte nogle elektroniske enheder ud med nogle bedre løsninger. klik her og find gode patroner til din printer. 

Måske er det også en god idé at kigge på din boligs miljø og forbrug. Mange steder i ens hjem kan man optimere således at det kan blive mere ‘sundt’.