Sunde og flotte krøller

Det er ikke alle, der er lige så heldige at være født med store og flotte naturlige krøller. Heldigvis er der en måde hvorpå, man selv kan skabe nogle flotte krøller i håret. Ved hjælp af et såkaldt krøllejern kan man hurtigt selv ordne håret. Der findes mange forskellige mærker på markedet. Et af de meget populære krøllejern er fra GHD.  

Med et ghd krøllejern går man aldrig helt galt i byen. Her kan man få lige det krøllejern, man længe har gået og drømt om. Så kan man få de perfekte krøller både til hverdag og fest. Det kræver lidt mere øvelse end blot at flade håret. Men der findes heldigvis mange gode tips og tricks til, hvordan man bedst får de flotte krøller frem.  

Mange forskellige modeller 

Ligesom med de fleste andre produkter på markedet, findes der mange forskellige typer krøllejern. Alt efter hvordan krøllerne skal se ud, kan man vælge et krøllejern, der kan lige netop det. Vil man gerne have store og bløde krøller, bør man vælge et bred krøllejern. Det vil sige, at diameteren skal være stor.  

Er man mere til små og vilde krøller, skal man derimod vælge et krøllejern med mindre diameter. Faktisk kan man endda få et multikrøllejern. Med sådan et kan man veksle mellem stor og lille omkreds på krøllejernet. Det gøres ved, at man blot skifter selve hovedet på krøllejernet ud. Så kan man nemt variere sine krøllers udseende.  

Sundt og krøllet hår 

De fleste der benytter sig af varmeprodukter i håret, ved at det kan slide på håret. Det er trods alt meget høje temperaturer, man påfører håret. Derfor kan det være en god ide at tage noget varmebeskyttende spray i håret, inden man begynder at krølle det. Uanset om man skal lave store eller små krøller, er beskyttelsesspray en fordel.