Internettets muligheder

Der er næsten ikke det, der ikke kan klares online. Teknologien har medført mange positive, som såvel negative aspekter. Det er trods alt mest interessant at fokusere på det positive. Det er for eksempel at man lettere end nogensinde før kan finde de seneste nyheder, lige når det passer bedst. 

Læs mere 112 nyheder her for at få de seneste nyheder med. I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at læse de vigtigste nyheder. Politirapporten gør det lettere. De har lige de nyheder, man har brug for. De skriver om alt fra ændringer i lovgivningen til forskellige artikler om skudepisoder og vanvidsbilister. 

Politirapportens hjemmeside

Det er utrolig nemt at finde rundt på politirapportens hjemmeside. Den har et meget simpelt design. Rubrikkerne øverst rummer forskellige kategorier indenfor artiklerne. Derved kan man læse lige det, som man har mest lyst til. Man kan blandt andet læse diverse advarsler. For eksempel hvis der florerer opkald eller beskeder fra svindlere. 

På det sidste har et bestemt nummer ringet rundt til forskellige borgere. Personen angiver at være fra politiet. Personen prøver at få CPR-numre og NemID udleveret fra dem, som svarer på opkaldene. Telefonnummeret kan let associeres til et nummer fra politiet grundet de sidste fire cifre. Politirapporten advarer hermed folk fra at svare dette telefonnummer.

Sundhedsstyrelsens indsats

For at fremme sundhed gør Sundhedsstyrelsen en indsats ved at arrangere forskellige foredrag og temadage. Nogle af disse foredrag er rettet mod de ældre borgere i kommunen. Blandt andet kan man høre om emnet alkohol og dets konsekvenser. Alkohol kan være en svær størrelse. Det er noget som rigtig mange indtager uden de store konsekvenser.

Alkohol og forebyggelse

Dog kan man ved indtagelse af alkohol ende ud i større problemer. Alkohol er afhængighedsskabende og kan på mange måder være en ødelæggende faktor i hverdagen. Med alt i verden findes der ulemper og fordele. Sundhedsstyrelsen sørger for at gennemføre samtaler i jobcentre og forebyggende besøg hjemme hos de ældre borgere.

Dette skal være med til at sikre, at der hurtigt kan handles, hvis alkoholen tager overhånd. Heldigvis findes der en masse hjælp at hente både før og når uheldet med misbrug af alkoholen er ude. Der er mulighed for behandling i kommunen eller på Alkolinjen. Her kan man både få rådgivning og få underrettet familiemedlemmer. 

Dagbladet Struer

Det seneste fra Struer er noget, der også kan findes på internettet. Dagbladet Struer har eksisteret i omkring 140 år. Nu er den blevet en webbaseret avis. Den kommer med lokalstof fra Holstebro, Struer og Lemvig. Den henvender sig således til indbyggere i disse byer. Man kan vælge at abonnere på avisen, hvis man ønsker at være opdateret hver dag. 

Der er tre muligheder, når man vælger at abonnere på Struer Dagbladet. Enten kan man modtage avisen hver eneste dag. Ellers kan man vælge at kun modtage avisen i weekenden. Hvis man er vild med nutidens teknologi og dets muligheder, kan man til fordel vælge e-avisen. Ud over at man modtager selve avisen, får man adgang til forskellige plus-artikler og gamle artikler.